World League: Δοκιμασία της Εθνικής κόντρα στη πρωτοπόρο Ρωσία

World League: Δοκιμασία της Εθνικής κόντρα στη πρωτοπόρο Ρωσία

Τη Ρωσία αντιμετωπίζει σήμερα στη Ρούζα, στα περίχωρα της Μόσχας, η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει ως τώρα δύο νίκες επί του αδύναμου Ισραήλ και δύο ήττες, η μία εκ των οποίων από την αυριανή αντίπαλό της στην Πάτρα (10-11). Αν και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το final-6 του Europa Cup (απ’ όπου θα προκύψουν τα τρία «εισιτήρια» για τα τελικά του World League), η ελληνική ομάδα επιδιώκει να κατακτήσει έστω τη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου, αφού η πρωτιά είναι ουσιαστικά «καπαρωμένη» από τη Ρωσία. Για να τα καταφέρει, η εθνική θα πρέπει να νικήσει ή να πάρει έστω ένα βαθμό (ήττα στα πέναλτι) στη Μόσχα, και στη συνέχεια να νικήσει την Ισπανία στις 5 Μαρτίου, στο ματς με το οποίο θα «πέσει η αυλαία» των προκριματικών.

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Πάτρα, Άλκηστη Μπενέκου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Η  αναμέτρηση θα αρχίσει στις 6 μ.μ., με διαιτητές τον Ολλανδό Ντε Γιονγκ και τον Κροάτη Ρακ.

Η βαθμολογία του Α΄ ομίλου:
Ρωσία / 52-34 γκολ / 11 β.  (4 ματς)
Ισπανία / 51-40 γκολ / 10 β.  (5 ματς)
Ελλάδα / 63-51 γκολ / 6 β.  (4 ματς)
Iσραήλ / 24-65 γκολ / 0 β.  (5 ματς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ