Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-2

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-2

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας (11-2) που άντεξε μόλις ένα οκτάλεπτο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη σε ένα remake του προπέρσινου τελικού.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα στη Γλυφάδα στο κολυμβητήριο Παύλος Μπακογιάννης του Καρπενησίου, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος όπου ήδη περιμένει η Βουλιαγμένη.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν άσχημα στην επίθεση με τις άμυνες και τις νευρικές εκτελέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Το πρώτο οκτάλεπτο όμως έληξε 2-0, με τους Γούνα και Ομπράντοβιτς στη λήξη να σκοράρουν. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και έφτασε πολλές φορές μια ανάσα από το να σκοράρει, αλλά έπεσε πάνω στον έμπειρο τερματοφύλακα Γαβαλά, που έσωσε πολλές φορές τη Γλυφάδα.

Παρά τον Γαβαλά όμως και το 0/3 των ερυθρόλευκων σε παίκτη παραπάνω, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πήγαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 5-0, με τους Γούνα, Κάκαρη και τη βολίδα του Μυλωνάκη να διαμορφώνουν το σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο πλέον φάνηκε για τα καλά η διαφορά κλάσης και οι περισσότερες λύσεις του Ολυμπιακού. Μουρίκης, Φουντούλης, δύο ακόμα γκολ του Γούνα και ένα πέναλτι του Νικολαϊδη έφερε το σκορ στο 10-0, με τον Φωτόπουλο να ευστοχεί για το γκολ της τιμής κάνοντας το 10-1.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους ερυθρόλευκους να ρίχνουν στροφές ενόψει του αυριανού τελικού αλλά και της δύσκολης συνέχειας στην Ευρώπη. Ο Ομπράντοβιτς έκανε το 11-1 και ο Παπασηφάκης με λόμπα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 11-2.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 5-1, 1-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 1 , Νικολαϊδης 1 (π), Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Α., Κάκαρης 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Πετρόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου, Γαλάνης, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ι.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ