Τίγκας: «Πάμε κόντρα στον Ολυμπιακό όπως το 2017»

Τίγκας: «Πάμε κόντρα στον Ολυμπιακό όπως το 2017»

Ο Δημήτρης Τίγκας, πρώτος σκόρερ της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό κόντρα στο Περιστέρι, τόνισε πως οδηγός για την ομάδα τους στον αυριανό τελικό είναι ο αντίστοιχος του 2017, όταν η Βουλιαγμένη σόκαρε τους ερυθρόλευκους.

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Περιστερίου με 11-1, στον πρώτο ημιτελικό του final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών, που διεξάγεται στο Καρπενήσι, και για 16η φορά στην ιστορία της θα δώσει το «παρών» στον αυριανό (19/1) τελικό. Πρώτος σκόρερ του ΝΟΒ με τέσσερα γκολ ήταν ο Δημήτρης Τίγκας, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεχάσει (όπως και όλη η ομάδα του) το «κάζο» από τον ίδιο αντίπαλο στο πρωτάθλημα, όταν ο ΝΟΒ ηττήθηκε μέσα στο Λαιμό με 8-6.

«Είχαμε την τύχη και την ευκαιρία, μετά από μία κακή ήττα από το Περιστέρι, να παίξουμε και πάλι πολύ σύντομα με τον ίδιο αντίπαλο. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, φάγαμε μόνο ένα γκολ και «καθαρίσαμε» πολύ γρήγορα το παιχνίδι», τόνισε ο έμπειρος περιφερειακός της Βουλιαγμένης, που παραδέχθηκε ότι η ήττα από τον ΓΣΠ λειτούργησε σαν… αφύπνιση για την ομάδα του: «Η αλήθεια είναι ότι για ένα μήνα, μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, είχαμε κάνει αρκετά κακά παιχνίδια. Το ματς με το Περιστέρι ήταν το αποκορύφωμα. Θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο timing να πούμε «πάμε από την αρχή», να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Ήταν μία αφύπνιση για εμάς, μας έκανε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και να εστιάσουμε στο Κύπελλο».

Η αποστολή του ΝΟΒ, βεβαίως, δεν τελείωσε σήμερα, καθώς ακολουθεί ο τελικός και άπαντες στην ομάδα του Λαιμού ζουν με το όνειρο να επαναλάβουν τη μεγάλη προ διετίας έκπληξη απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, στο ίδιο μάλιστα κολυμβητήριο. «Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές», υπογράμμισε ο Τίγκας. «Θέλουμε αρχικά να είμαστε κοντά στο σκορ ως το τέλος και από κει και πέρα να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Ο στόχος δεν είναι η κατάκτηση του τροπαίου, ο στόχος είναι να φέρουμε τον τελικό στα μέτρα μας, ώστε να τον διεκδικήσουμε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε άμυνα, να έχουμε ρυθμό και να αποφύγουμε τα εύκολα γκολ. Είναι πολύ… πρόχειρο να πει κάποιος ότι πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Οταν παίζεις με το φαβορί, πρέπει να είσαι κοντά ως το τέλος. Αυτό κάναμε πριν από δύο χρόνια, ήμασταν κοντά, βάλαμε ένα γκολ, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός και το πήραμε», κατέληξε ο παίκτης της Βουλιαγμένης, που έζησε το θρίαμβο του 2017 και ελπίζει να τον ξαναζήσει, στη χρονιά της επιστροφής του στο Λαιμό (αφού πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ