Βλάχος: «Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο κόντρα στη μοναδική αήττητη ομάδα του Ομίλου» (vid)

Βλάχος: «Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο κόντρα στη μοναδική αήττητη ομάδα του Ομίλου» (vid)

Οι Θοδωρής Βλάχος και Πάολο Ομπράντοβιτς, τοποθετήθηκαν σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουγκ και τόνισαν πως οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμη για μια μεγάλη και δύσκολη μάχη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κροατία κόντρα στη Γιούγκ η οποία είναι αήττητη στον όμιλο έως τώρα. Ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και τώρα, όπως κάθε φορά, που έρχομαι στο Ντουμπρόβνικ. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον ενός σπουδαίου αντιπάλου. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να παίξεις στο Ντουμπρόβνικ, η Γιούγκ είναι πάντα πολύ δυνατή ειδικά στην έδρα της.

Φέτος είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλό μας που μετρά μόνο νίκες ως τώρα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για μια σκληρή αναμέτρηση, αλλά αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε έρθει στο Ντουμπρόβνικ, στο φινάλε του πρώτου γύρου, για να πάρουμε τη νίκη.

Ο βασικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατέχουμε, τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης».

Από την άλλη ο Πάολο Ομπράντοβιτς που επέστρεψε στα… παλιά του λημέρια και την πρώην ομάδα του, δήλωσε χαρακτηριστικά ενόψει της αναμέτρησης:

«Χάσαμε στην αρχή της περιόδου ορισμένους βαθμούς, όπως είχε γίνει και την περασμένη χρονιά με την Γιούγκ. Εμείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο η σεζόν. Θα αναμετρηθούν δύο πολύ δυνατοί αντίπαλοι και θα είναι σκληρό και συναρπαστικό ματς. Ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη με το μέρος μας αυτή τη φορά. Ξέρω ότι μας περιμένει μια πραγματικά μεγάλη, ανδρική μάχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ