Εθνικός – Οριζόντε Κατάνια 5-15

Εθνικός – Οριζόντε Κατάνια 5-15

Στον δεύτερο αγώνα του για τον Δ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών ο Εθνικός ηττήθηκε με 15-5 από την Οριζόντε Κατάνια.

Φυσιολογική, αλλά «βαριά» ήττα με 15-5 από την Οριζόντε Κατάνια γνώρισε ο Εθνικός, στο δεύτερο αγώνα του για τον Δ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, τον οποίο φιλοξενεί στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Το συγκρότημα του Κώστα Βαμβακάρη δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην ισχυρή ιταλική ομάδα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι “ κυανόλευκες” σκόραραν στην πρώτη τους επίθεση με τη Τζελέπη, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1, αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν 12 αναπάντητα γκολ (!), πριν ξαναβρούν δίχτυα με την Μπίσμπα, στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Εκμεταλλευόμενες τη φυσιολογική χαλάρωση, αλλά και την κούραση των Ιταλίδων (που το πρωί έπαιξαν το ντέρμπι του ομίλου με την Ουίπεστ, από την οποία ηττήθηκαν 9-6), οι γηπεδούχες κατάφεραν να μειώσουν σε 13-5, με σερί 4-0, πριν οι Μπιανκόνι και Παλμιέρι διαμορφώσουν το τελικό 15-5.

Ο Εθνικός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του αύριο (26/1, 18:00), με αντίπαλο τη ρωσική Ντιναμό Ουραλότσκα, ενώ την Κυριακή (27/1, 11:45) θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ουίπεστ.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-5, 3-2, 1-2

Η σύνθεση του Εθνικού: Σωτηρέλη, Λούδη, Κατσιμπρή, Τζελέπη 1, Μπενέκου, Μπίσμπα 1, Αποστολίδου, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα

Τα γκολ της Οριζόντε Κατάνια πέτυχαν οι Μπιανκόνι 5, Γκαριμπότι 4, Παλμιέρι 2, Μαρλέτα, Φαν ντερ Σλόοτ, Κούλχαας, Ριτσιόλι
 
Η βαθμολογία του ομίλου: Ουίπεστ 6 (2αγ.), Οριζόντε Κατάνια 6 (3αγ.), Εθνικός 3 (2αγ.), Ντιναμό Ουραλότσκα 3 (3αγ.), Λιλ 0 (2αγ.)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ