Νέα ήττα για τον Εθνικό και «αντίο» από τη Euroleague γυναικών

Νέα ήττα για τον Εθνικό και «αντίο» από τη Euroleague γυναικών

Ο Εθνικός ηττήθηκε από την ουγγρική Ουίπεστ με 13-11, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η ελληνική ομάδα είχε ήδη αποκλειστεί από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με ήττα, την τρίτη συνολικά, ολοκλήρωσε ο Εθνικός τις υποχρεώσεις του στον Δ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, τον οποίο φιλοξένησε στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε σήμερα (27/1) από την ουγγρική Ουίπεστ με 13-11, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής, ωστόσο η αναμέτρηση ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς ο Εθνικός είχε ήδη αποκλειστεί από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η Ουίπεστ είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι παίκτριες του Κώστα Βαμβακάρη δεν ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν 5-0 στη διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου και 10-4 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Όμως, σιγά-σιγά η ελληνική ομάδα προσπάθησε να κλείσει την «ψαλίδα» της διαφοράς και κατάφερε να μειώσει σε 12-11 με γκολ της Λογοθέτη, 3.34΄΄ για το τέλος.

Ωστόσο, η Ουίπεστ είπε την τελευταία… λέξη στο παιχνίδι και αυτή ήταν το γκολ της Φάραγκο με παίκτρια παραπάνω, στα 47 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 11-13.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον Εθνικό): 1-6, 3-3, 3-1, 4-3.

Η σύνθεση του Εθνικού: Σωτηρέλη, Λούδη, Κατσιμπρή, Τζελέπη, Μπενέκου 1, Μπίσμπα, Αποστολίδου, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 2, Μπάξτερ 6, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα.

Τα γκολ της Ουίπεστ πέτυχαν οι Παρκς 4, Κέστελι 3, Φάραγκο 3, Νιούσχαλ 2 και Ριμπάνσκα.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου (σε 4 αγώνες): Ουίπεστ 12, Οριζόντε Κατάνια 9, Ουραλότσκα 6, Εθνικός 3, Λιλ 0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ