Η αποστολή της εθνικής με Ισπανία

Η αποστολή της εθνικής με Ισπανία

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών που θα αγωνιστούν απέναντι στην Ισπανία.

Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται από χθες το πρωί (27/1) οι 14 παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, ενόψει του αυριανού (29/1, 19:30) αγώνα με την Ισπανία στον Πειραιά, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League. Ενόψει του ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκανε… πειραματισμούς και κάλεσε τους «συνήθεις υπόπτους», με μόνη εξαίρεση τον Δημήτρη Νικολαϊδη που έμεινε εκτός. Την τελευταία θέση της 13άδας αναμένεται να διεκδικήσουν ο Κώστας Γκιουβέτσης και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο οποίος φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κάνενα παιχνίδι της εθνικής.

Οι «εκλεκτοί» του Βλάχου είναι οι Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης, Μάνος Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Άγγελος Βλαχόπουλος (Εγκερ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκ.), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).

Από την άλλη πλευρά, η ισπανική αποστολή έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα, με επικεφαλής τον προπονητή Νταβίντ «Τσους» Μαρτίν. Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεσή του είναι οι Ντάνι Λόπεζ, Φελίπε Περόνε, Εντουάρντο Λόριο, Αλμπέρτο Μουναρίθ, Ρόζερ Τάχουλ, Άλβαρο Γρανάδος, Αλεχάντρο Μπούστος, Μαρκ Λαρούμπε, Σέρτζι Καμπάνας, Μιγκέλ Ντελ Τόρο, Αγκουστί Πέρικας, Αλμπέρτο Μπαρόζο, Μπλάι Μάγιαρακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ