Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι στη 2η αγωνιστική της Α1

Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι στη 2η αγωνιστική της Α1

Σημαντικές νίκες και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχαν Πανιώνιος, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χίου και ΝΟ Βουλιαγμένης, σε μια αγωνιστική που οι έδρες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα… φιλόξενες. ΟΦΗ – Πανιώνιος 7-11 (1-2, 2-3, 2-2, 2-4) Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 11-7 κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα της Α1. Κουλιεράκης, Καλαϊτζής και Κουτσιαλής τράβηξαν… κουπί στο […]

Σημαντικές νίκες και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχαν Πανιώνιος, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χίου και ΝΟ Βουλιαγμένης, σε μια αγωνιστική που οι έδρες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα… φιλόξενες.

ΟΦΗ – Πανιώνιος 7-11 (1-2, 2-3, 2-2, 2-4)

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 11-7 κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα της Α1. Κουλιεράκης, Καλαϊτζής και Κουτσιαλής τράβηξαν… κουπί στο σκοράρισμα για την ομάδα του Κώστα Δήμου που βρέθηκε μπροστά από το πρώτο οκτάλεπτο και δεν έχασε το προβάδισμα ποτέ από τους γηπεδούχους, που δεν τα κατάφεραν παρά τις προσπάθειες των Παπανικολάου και Τζακάλα.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσουβαλάκης, Παπανικολάου 2, Σιράπογλου, Τσακβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Τζακάλα 2, Πίσσας, Λεονταράκης 1, Κλήμος, Γιγουρτάκης 1, Αλάτσης, Καβουσάνος, Καλής 1, Σπυριδάκης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 3, Καλαϊτζής 2, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Σταυρόπουλος 1, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

 

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΑΝΟ Γλυφάδας 6-9 (1-4, 3-2, 1-2, 1-1)

Η Γλυφάδα κατάφερε να νικήσει τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου μέσα στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο με 9-6 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαναστασίου που πέτυχε 5 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη διαφορά στο πρώτο οκτάλεπτο (1-4). Στα υπολειπόμενα τρία κατάφεραν να μην απειληθούν σοβαρά από του γηπεδούχους παρά τις προσπάθειες του Τρούλου (3 γκολ) και των συμπαικτών του και να πανηγυρίσουν αυτοί την νίκη στο τέλος με 9-6.

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Κακάρης 1, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 3, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Καραγιάννης

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 5, Γιαννόπουλος 2, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Δουρίδας

 

Υδραϊκός – ΝΟ Χίου 7-8

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Χίος επί του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο του Αλίμου με 8-7.  Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και κινούνταν στην κόψη του ξυραφιού και υπήρξαν αρκετές εντάσεις στην αναμέτρηση.

Ο τερματοφύλακας της Χίου Καραμπέτσος έκανε πολύ καλή δουλειά και χρειάστηκε το κρίσιμο γκολ του Παπούκα στο τελευταίο οκτάλεπτο της αναμέτρησης να κάνει το 8-6. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 8-7 με τον Στελλάτο, είχαν και δοκάρι για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας την ήττα.

Υδραϊκός: Βιτέλλας 2, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Στελλάτος 1

ΝΟ Χίου: Πανταζόπουλος 2, Παπούκας 2, Καλογεράκος 2, Μιμίδης 1, Τεσάνοβιτς 1

 

ΝΟ Χανίων – ΝΟ Βουλιαγμένης 5-11 (0-1, 2-3, 0-5, 3-2)

Από τον δυσκολοκατάβλητο ΝΟ Χανίων κατάφερε να περάσει η Βουλιαγμένη. Μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (4-2 οι φιλοξενούμενοι). Όμως στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με ένα μπαράζ επικράτησαν με 5-0 και τελικά «κλείδωσαν» τη μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 11-5.

NO Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Πολωγιώργης, Φλώρος Ανδ. 1, Πολύζος 1, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιοργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αποστολάκης, Μαζοκοπάκης, Μητράκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Κουρούβανης, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 2, Βάσιτς 2, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης, Ποντικέας 2, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ