Πάνοπλη η Εθνική ομάδα πόλο στην Ολλανδία

Πάνοπλη η Εθνική ομάδα πόλο στην Ολλανδία

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο για την Ολλανδία.

Με πλήρη σύνθεση θα αγωνιστεί η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών την προσεχή Τρίτη (19/2, 21:00 ώρα Ελλάδας) στο Άμερσφοορτ απέναντι στην Ολλανδία, για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League.

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να «σφραγίσει» την πρόκριση της στο final-8 του Europa Cup (από το οποίο θα προκύψουν και τα εισιτήρια για την τελική φάση του World League) κι έτσι ο Θοδωρής Βλάχος αποφάσισε να «επιστρατεύσει» τον κορμό της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Αλέξανδρου Παπαναστασίου, Χριστόδουλου Κολόμβου, Μάριου Καπότση και Άγγελου Βλαχόπουλου. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή απευθείας στην Ολλανδία, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Έγκερ στο ουγγρικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Μάνος Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκ./Ρουμανία), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ/Κροατία), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ/Ουγγαρία).

Οι διεθνείς παίκτες (πλην του Βλαχόπουλου) θα συγκεντρωθούν και θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής (17/2), ενώ το πρωί της Δευτέρας (18/2, 8:45 π.μ.) θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ολλανδία. Μαζί τους θα ταξιδέψουν ο συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος της εθνικής ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Δημήτρης Γιακουμάτος, ως αρχηγός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ