Έτοιμες για το πρώτο βήμα οι Ερυθρόλευκες!

Έτοιμες για το πρώτο βήμα οι Ερυθρόλευκες!

Το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, είναι έτοιμη να κάνει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες που βρίσκονται από την Πέμπτη στη Βαρκελώνη, αντιμετωπίζουν αύριο Σάββατο (23/2) στις 17:45, την Σαν Αντρέου στον πρώτο προημιτελικό με στόχο να αποκτήσουν το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Παπαστράτειο. Η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ανέφερε: «Προερχόμαστε από την απώλεια ενός τίτλου, που τον έχουμε αφήσει πίσω, αλλά από μόνο του το γεγονός αυτό είναι ικανό να μας πεισμώσει και να βγάλουμε την απαιτούμενη αντίδραση σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα. Στόχος μας είναι η νίκη που θα διευκολύνει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας η οποία θα κριθεί στο σπίτι μας, αλλά το ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε και στις καλές εμφανίσεις. Εφόσον συμβεί αυτό είμαι σίγουρος ότι έχουμε τον πρώτο λόγο».

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι με τη Σαν Αντρέου είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς γιατί μπορεί να κρίνει πρόκρισή μας στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Θα μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένες και με μια δικιά μας καλή απόδοση θα κριθεί το αποτέλεσμα. Η πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι από τους σημαντικότερους στόχους της χρονιάς και είμαστε έτοιμες για να ξαναγυρίσουμε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ