Υδραϊκός – Ολυμπιακός 5-13

Υδραϊκός – Ολυμπιακός 5-13

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 13-5 του Υδραϊκού στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της όγδοης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα τον Υδραϊκό στα νότια προάστια με σκορ: 13-5 στην «αυγή» της όγδοης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών και παρέμεινε αήττητος (με 21 βαθμούς) στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος, αφού εκκρεμεί αυτό κόντρα στον ΟΦΗ που αναβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, ελέω καιρού.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 7-0 στο ημίχρονο και εκεί κάπου καθάρισαν και το παιχνίδι. Για τους Πειραιώτες, ακολουθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου η αναμέτρηση με την Παρτιζάν για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League του πόλο.

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-3, 3-3, 2-3

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Κομτζιάς, Μπλάνης, Βιτέλας 1, Πάτερος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Δαλμάρας, Πρέκας 1, Γαβαλάς Σπ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο osfp.gr: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι θα το κερδίσουμε, αλλά ήθελα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε κάποιες φάσεις, σε κάποιες κόντρες που φύγαμε και κάποια θεωρητικά εύκολα γκολ που χάσαμε. Νομίζω όμως ότι το Σάββατο θα είμαστε σε άλλο ρυθμό και πιο δυνατοί. Το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με την Παρτιζάν και οι δυο μέρες που έχουμε θα προετοιμαστούμε ακόμα περισσότερο για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ