Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με την Σαν Αντρέου

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με την Σαν Αντρέου

Οι Ερυθρόλευκες το Σάββατο στις 16:45 θα υποδεχθούν την ισπανική ομάδα στο Παπαστράτειο με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Στον επαναληπτικό με την Σαν Αντρέου για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας έχει επικεντρωθεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη το Σάββατο (9/3) στις 16:45 θα υποδεχθεί στο Παπαστράτειο την ισπανική ομάδα, την οποία είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 16-7, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στο Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ελευθερία Πλευρίτου στις δηλώσεις της ενόψει της μεγάλης μάχης, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το Σάββατο παίζουμε το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι με την Ισπανική Σαν Αντρέου, ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα με διαφορά 9 γκολ από το προηγούμενο παιχνίδι αλλά αυτό δεν θα μας καθησυχάσει. Θα μπούμε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί μας δίνει δύναμη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ