Βουλιαγμένη – Κίνεφ Κίρισι 9-7

Βουλιαγμένη – Κίνεφ Κίρισι 9-7

Η Βουλιαγμένη κέρδισε με 9-7 στη ρεβάνς με την Κίνεφ Κίρισι και ανέτρεψε το 11-10 του πρώτου παιχνιδιού, παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Μετά τον Ολυμπιακό και η Βουλιαγμένη προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας! Ο ΝΟΒ με μια σπουδαία εμφάνιση κέρδισε εντός έδρας με 9-7 στον επαναληπτικό την Κίνεφ Κίρισι και προκρίθηκε στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 11-10, αλλά απόψε ήταν εκπληκτική και έκανε την ολική ανατροπή. Πρωταγωνίστρια στη σπουδαία επιτυχία του ΝΟΒ ήταν η Ξενάκη, που σκόραρε τρία γκολ, ενώ δύο τέρματα πέτυχε η Ελληνιάδη και από ένα οι Χυδηριώτη, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ και Νίνου.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0, ενώ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου ήταν μπροστά με 3-1. Στη δεύτερη περίοδο η Κίνεφ αντέδρασε και μείωσε σε 5-4. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βουλιαγμένη έδειξε χαρακτήρα, ήταν πιο αποτελεσματική και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 2-3 , 3-2 , 1-1

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη 3, Νίνου Ε. 1, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 2, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 2, Ντιατσένκο, Σιριάεβα, Χαμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Γιακούσεβα, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 1, Σμίκοβα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ