Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 15-9

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 15-9

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 15-9 για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών φτάνοντας τις 21 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ματς κόντρα στη Μλάντοστ για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ και επικράτησε άνετα με 15-9 στο Παπαστράτειο για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Αυτή ήταν η 21η νίκη των «ερυθρόλευκων» σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 συμπληρώνοντας παράλληλα 159 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο ματς της Τετάρτης (27/3) με αντίπαλο την Μλάντοστ στην Κροατία για την 11η αγωνιστική του Champions League.

Όσον αφορά στο ματς ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή δυνατά και προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο μετά την προσωρινή ισοφάριση του ΠΑΟΚ σε 1-1.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 7-1 στην δεύτερη περίοδο με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στα δύο γκολ αλλά κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ξέφυγαν και πάλι στο σκορ κι έφτασαν έτσι σε μία ακόμη νίκη, την 21η σερί για φέτος στο πρωτάθλημα, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-4, 5-2, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 3, Κάκαρης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

ΠΑΟΚ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Τζωρτζάτος, Σαρησάββατς, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 2, Καρούντζος 1, Παυλίδης, Νάνος, Χαραλαμπόπουλος 4, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ