Ολυμπιακός: Αναχωρεί για τη Βαρκελώνη

Ολυμπιακός: Αναχωρεί για τη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Final Four της Ευρωλίγκας, που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή (19/4), με τις ερυθρόλευκες να αναχωρούν αύριο (Τετάρτη, 17/4) για τη Βαρκελώνη.

Με φόντο το Final 4 της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4) και το Σάββατο (20/4) στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας, διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν την ερχόμενη  Παρασκευή (19/4) στις 12:30 (EΡΤ Sports) το Ν.Ο. Βουλιαγμένης στον πρώτο ημιτελικό με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (20/4, 14:15).

Αν ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση στον ελληνικό εμφύλιο τότε θα αγωνιστεί κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Σαμπαντέλ-Πάντοβα.

Σήμερα η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ολοκληρώνει την προετοιμασία της στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και βράδυ) στο Παπαστράτειο και ενδιάμεσα προβολή βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Τετάρτης (17/9) η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει με προορισμό τη Βαρκελώνη όπου θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της για τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στο Ν.Ο.Β.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ