Δεν άντεξε την ήττα η Καμμένου

Δεν άντεξε την ήττα η Καμμένου

Σόου από την προπονήτρια της Βουλιαγμένης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς επιτέθηκε φραστικά στους ανθρώπους και στις παίκτριες των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στον μεγάλο ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας, απέναντι στην Βουλιαγμένη (8-7) και προκρίθηκε για άλλη μια φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης όμως η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου φαίνεται πως δεν άντεξε την ήττα και επιτέθηκε φραστικά στην Αλεξάνδρα Ασημάκη που βρισκόταν ακόμα μέσα στην πισίνα.

Οι ψυχραιμότεροι πήγαν στην προπονήτρια της Βουλιαγμένης, όμως εκείνη συνέχισε το… σόου, μιλώντας στη συνέχεια τόσο Χάρη Παυλίδη, αλλά και στο τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων που πανηγύριζε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Το περιστατικό δεν είχε συνέχεια μετά την παρέμβαση και του τεχνικού του Ολυμπιακού, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξία Καμμένου προκαλεί τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

Τον περασμένο Μαϊο στον τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Παπαστράτειο, η Καμμένου αποβλήθηκε από τον διαιτητή και αποχώρησε εκνευρισμένη από τον πάγκο της.

Η Ελληνίδα τεχνικός ήταν προκλητική και απάντησε στους οπαδούς του Ολυμπιακού που ειρωνευόντουσαν, με άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα που «έβραζε» με τις χειρονομίες της Καμμένου. Τελικά οι ψυχραιμότεροι και κυρίως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατεύνασαν τα πνεύματα και το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από ολιγόλεπτη διακοπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ