Ασημάκη: «Δεν μας φοβίζει τίποτα, θα τα δώσουμε όλα στον τελικό»

Ασημάκη: «Δεν μας φοβίζει τίποτα, θα τα δώσουμε όλα στον τελικό»

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκριση επί της Βουλιαγμένης και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του μεγάλου τελικού με την Σαμπαντέλ.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού με πρωταγωνίστριες τις Ασημάκη και Αβραμίδου επικράτησε με 8-7 της Βουλιαγμένης και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση των Ερυθρόλευκων και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η νίκη – πρόκριση επί της Βουλιαγμένης ήταν πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα,  αναφερόμενη στον μεγάλο τελικό με την Σαμπαντέλ, η διεθνής φουνταριστή τόνισε ότι οι Ισπανίδες έχουν μια ισχυρή ομάδα, αλλά η ίδια και οι συμπαίκτριές της έχουν το κίνητρο για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε στο ΣΠΟΡ FM-

Για τον ημιτελικό: «Για μας σήμερα αυτός ήταν ο τελικός. Παίζαμε κόντρα στη Βουλιαγμένη, που είναι η εγχώρια αντίπαλός μας. Μας είχε πάρει και το Κύπελλο, κάτι που μας είχε πονέσει πάρα πολύ. Ωστόσο, φαίνεται ότι το επίπεδο του ελληνικού πόλο, που είχε δύο ομάδες στο Final Four. Δείχνουμε σταθερή πορεία στην Ευρώπη. Εγώ στα 6 χρόνια που είμαι στην ομάδα, δεν έχω χάσει ευρωπαϊκούς τελικούς. Είμαστε μια πιο έμπειρη ομάδα, συν του ότι το ρόστερ μας είναι πλήρες. Η Βουλιαγμένη όμως είναι κι αυτή πολύ βελτιωμένη και με μία τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι Κυπέλλου και του πρωταθλήματος, όλα τα υπόλοιπα με τη Βουλιαγμένη τα έχουμε κερδίσει. Καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πιστεύω ότι εμείς θα βρίσκαμε το δρόμο προς τα δίχτυα. Έχουμε άλλωστε και την ποιότητα για να βρούμε το γκολ».

Για τον τελικό: «Η Σαμπαντέλ είχε ένα πιο εύκολο αντίπαλο από μας, αλλά δεν υπάρχει κούραση. Είναι ένας τελικός. Υπάρχει βάρος. Η έδρα δεν μας φοβίζει, αλλά μας δίνει έξτρα κίνητρο. Θα παίξουμε για τον σύλλογό μας και είναι μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση ακόμα μίας κούπας. Θα έλεγε κανείς ότι η Σαμπαντέλ είναι το φαβορί, αφού έχει πολύ ισχυρή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Αυτό που μας λέει ο προπονητής μας είναι ότι αν μείνουμε πιστές στο σύστημά μας, δεν θα υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει, οπότε συνεχίζουμε και πάμε δυνατά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ