Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρόκριση στο Final 8!

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρόκριση στο Final 8!

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (20:00) θα υποδεχθούν το Ανόβερο στο Παπαστράτειο και θέλουν να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στο Final 8 του Len Champions League.

Ετοιμη για τη μεγάλη μάχη με το Ανόβερο είναι η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού!

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00 θα υποδεχθούν στο Παπαστράτειο τη γερμανική ομάδα για την 13η αγωνιστική του Len Champions League, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Final 8 της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μετά τις τελευταίες νίκες, βρίσκονται μια… ανάσα από την πρόκρισή τους στην τελική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο τον Ιούνιο (6-7-8/7), και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους.

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του συμπεριλαμβανομένου και του Μανώλη Ζερδεβά ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στην αποστολή. Στην αναμέτρηση με το Ανόβερο ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης με το Ανόβερο δήλωσε: «Δυο στροφές πριν το τέλος του ομίλου και την  πρόκριση μας στην τελική φάση του Ανόβερο,  υποδεχόμαστε την ομώνυμη ομάδα και χρειαζόμαστε μόνο νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παρουσία μας στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Έκτος των τριών βαθμών που χρειαζόμαστε  στο παιχνίδι αυτό,  θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο με μια πολύ καλή εμφάνιση και αν αυτή συνδυαστεί με το βροντερό  παρών των φιλάθλων μας   θα είναι ένα παιχνίδι ένεση για την μετέπειτα παρουσία μας στο Final 8 τον Ιούνιο».

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μανώλης Ζερδεβάς, ανέφερε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας και χαίρομαι που συμπίπτει και με το ντεμπούτο μου με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Με μια νίκη μέσα στην έδρα μας εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την πρόκριση όπου αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της χρονιάς. Με την βοήθεια του κόσμου μας στην κερκίδα θα τα δώσουμε όλα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ