Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 9-8

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 9-8

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Βουλιαγμένη, επικρατώντας με 9-8 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, παίζοντας εξαιρετική άμυνα μετά από το πρώτο οκτάλεπτο επικράτησε με 9-8 στο Παπαστράτειο της Βουλιαγμένης, κρατώντας αλώβητη την έδρα της στην σειρά των τελικών.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή με τις δυο ομάδες να ξεκινάνε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, όσον αφορά το σκοράρισμα, καθώς η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την Βουλιαγμένη να είναι μπροστά στο σκορ με 5-4. Από εκεί και μετά, όμως οι άμυνες πήραν τον πρώτο λόγο. Σταματοπούλου και Τζόνσον πραγματοποίησαν αμφότερες εξαιρετική εμφάνιση στα γκολπόστ, κρατώντας το παιχνίδι σε χαμηλά επίπεδα στο σκοράρισμα.

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σκορ με την Τσουκαλά να ισοφαρίζει σε 5-5 ενώ η Αβραμίδου έδωσε προβάδισμα (6-5) στην ομάδα του Πειραιά, 56 δεύτερα πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 6-6 που ήταν το σκορ του οκταλέπτου 25 δεύτερα πριν το τέλος.

Στο δεύτερο ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκες πήραν και πάλι το προβάδισμα με την Ασημάκη με ωραίο γκολ από τη θέση της φουνταριστής, 3:32 πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Η Τσουκαλά με εκπληκτικό γκολ 44 δεύτερα πριν το τέλος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό (8-6) για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Η Τσουκαλά με εκπληκτικό γκολ 44 δεύτερα πριν το τέλος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό (8-6) για πρώτη φορά.

Το τελευταίο οκτάλεπτο, από ότι αναμενόταν ήταν γεμάτο στην αγωνία. Οι άμυνες των δυο ομάδων είχαν σφίξει πολύ, γκολ έμπαινε με αρκετή δυσκολία, ενώ οι παίκτριες των δυο ομάδων ήταν νευρικές.Η Μπάκλινγκ με γκολ στην παίκτρια παραπάνω τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα διαμόρφωσε το 9-7 για τον Ολυμπιακό ενώ η Ελληνιάδη μείωσε και πάλι (9-8) για τη Βουλιαγμένη.

Η Βουλιαγμένη έχασε διπλή ευκαιρία στο τέλος του παιχνιδιού να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως η Σταματοπούλου «φώναξε» παρών, δίνοντας την νίκη στον Ολυμπιακό.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στον Λαιμό όπου την Πέμπτη 9 Μαΐου η Βουλιαγμένη θα ψάξει την ισοφάριση, ενώ ο Ολυμπιακός τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα μακριά από έκτο σερί πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου 2, Γκόφερς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Κανετίδου, Παπαναστασίου.

Βουλιαγμένη: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Ε. Νίνου, Πάτρα, Κώτσια 1, Β. Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Γιαννοπούλου.

Τα οκτάλεπτα:4-5 , 2-1 , 2-1, 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ