Υδραϊκός – ΠΑΟΚ 8-9

Υδραϊκός – ΠΑΟΚ 8-9

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 9-8 του Υδραϊκού στον Άλιμο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Euro Cup της επόμενης περιόδου.

Την 5η θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών κατακτά ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε, με ανατροπή, 9-8 του Υδραϊκού στον αγώνα κατάταξης (για τις θέσεις 5η-6η) και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδο (Euro Cup).

Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν στο πάγκο τους τον Πάνο Βέργο, που ήταν τιμωρημένος (καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την Α’ Φάση των πλέι οφ) και ο Νικήτας Κόχειλας εκτέλεσε χρέη προπονητή. Από πλευράς Υδραικού δεν αγωνίστηκε ο Φώτης Μπλάνης.

Ο Υδραικός προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά, 5-2 και 6-3, αλλα στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο προβάδισμα (7-8) στην αναμέτρηση με τον Κεχαλάρη και το διεύρυνε με τον Χαραλαμπόπουλο, ενώ ο Αργυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό απουάλεσμα.

Υδραϊκός – ΠΑΟΚ 8-9

Οκτάλαπτα: 3-0, 2-3, 2-3, 1-3.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ. 1, Στελλάτος 1, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

ΠΑΟΚ: Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 2, Παυλίδης Χ. 1, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 2, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ