Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 4-4 (κ.δ) 6-8

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 4-4 (κ.δ) 6-8

Η Βουλιαγμένη πήρε μεγάλη νίκη στο Παπαστράτειο επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι, έκανε το 2-1 και πήρε προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος.

Με τη σειρά να είναι στο 1-1, οι αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 πόλο γυναικών, επέστρεψαν στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό, όπου το τέλος της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (4-4) κι έτσι πήγαμε στα πέναλτι. Οι αθλήτριες της Kαμμένου όμως έκαναν το break στα πέναλτι και πήραν κεφάλι στην υπόθεση τίτλου!

Με κορυφαία την Άσλεί Τζόνσον που φώναξε παρών σε δύο πέναλτι οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 8-6 του Ολυμπιακού στον Πειραιά και τη Δευτέρα με νίκη στην έδρα τους σηκώνουν την κούπα.

Οι Eρυθρόλευκες από πλευράς τους πρέπει να πάρουν το «διπλό» στο Λαιμό ώστε να ισοφαρίσουν και να επιστρέψουν τη σειρά στο Παπαστράτειο…

Στα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν το παιχνίδι με δοκάρι με την Τσουκαλά με λόμπα από την περιφέρεια. Η Βουλιαγμένη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με την Ξενάκη (0-1).

Ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς με την Μαργαρίτα Πλευρίτου στην παίκτρια παραπάνω και οι φιλοξενούμενες έκαναν το 0-2 με την Χυδηριώτη από την περιφέρεια, η οποία είχε και δοκάρι λίγο αργότερα.

Η Σταματοπούλου ήταν σε πολύ καλή ημέρα κάνοντας καίριες επεμβάσεις και η Μπάγκλινγκ στην παίκτρια παραπάνω κατάφερε να μειώσει για τον Ολυμπιακό πριν βγει η πρώτη περιόδος (1-2).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Νίνου είχε δοκάρι για τη Βουλιαγμένη, η Ράνεϊ το ίδιο ενώ και η Γκόφερς για τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Κάτι που έκανε η Αβραμίδου με σουτ από την περιφέρεια για το 2-2.

Η Αβραμίδου έκανε το 3-2 και η Πλευρίτου στην παίκτρια παραπάνω έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Ολυμπιακό. Όμως η Βουλιαγμένη κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με τέρματα των Ράνεϊ (στην παίκτρια παραπάνω) και Ελληνιάδη στην κόντρα. Η Ασημάκη με γυριστό από το φουνταριστό σημάδεψε δοκάρι σε πολύ κρίσιμη επίθεση. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 4-4 κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι…

Η Βουλιαγμένη εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι με τη Ράνεϊ για το 4-5. Η Τζόνσον επενέβη στο πέναλτι της Πλευρίτου. Η Χαραλαμπίδη έκανε το 3-4. Η Αβραμίδου ήταν εύστοχη για το 5-6 του Ολυμπιακού. Η Διαμαντοπούλου έπιασε το πέναλτι της Χυδηριώτη. Η Τσουκαλά ισοφάρισε σε 6-6, η Ελληνιάδη έβαλε μπροστά τη Βουλιαγμένη με 6-7 και η Τζόνσον είπε «όχι» στην Μπάγκλινγκ. Η Ξενάκη σκόραρε για το 6-8 και η Βουλιαγμένη πήρε μεγάλη νίκη για το 2-1 στη σειρά τελικών.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-0, 1-0, 2-2 (2-4 πεν)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη , Αβραμίδου 2 , Ασημάκη , Μ. Πλευρίτου ,Γκόφερς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Κανετίδου, Παπαναστασίου

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη , Χυδηριώτη 1 , Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1 , Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου , Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ