Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης 8-7

Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης 8-7

Ο ΝΟΒ επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 8-7, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά και σφράγισε το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1.

Την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 πανηγύρισε η Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν με επικράτησε δύσκολα 8-7 του Απόλλωνα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Α1 και με 2-1 νίκες πήρε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση για τους τελικούς.

Εκεί, ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, ενώ η  «αμφίβια ταξιαρχία» θα παίξει με τον Εθνικό για τις θέσεις 3-4 της τελικής κατάταξης.

Οι αγώνες της επόμενης φάσης θα αρχίσουν στις 20/5 και ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες.

Τα οχκτάλεπτα:  3-0, 2-3, 3-4, 0-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ