Ομπράντοβιτς: «Συγκεντρωνόμαστε στα ματς που θα κρίνουν τους τίτλους»

Ομπράντοβιτς: «Συγκεντρωνόμαστε στα ματς που θα κρίνουν τους τίτλους»

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Βερόνα και έδωσε το σύνθημα ενόψει του Final 8 του Champions League, αλλά και των τελικών της A1.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετική άμυνα επικράτησε στο Παπαστράτειο της Βερόνα με 11-5 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Len Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάουλο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην ιταλική ομάδα, ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους και πλέον επικεντρώνονται στο Final 8, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τελείωσε η φάση των ομίλων και πλέον έχουμε μπροστά μας το Final-8. Περιμέναμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Είχαμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Αννόβερο αλλά θέλαμε τη νίκη.

Είναι σημαντικό και ψυχολογικά καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν με τους τελικούς του πρωταθλήματος και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο παιχνίδι κάναμε αυτό που έπρεπε, πήραμε τη νίκη και τώρα συγκεντρωνόμαστε στα κρίσιμα επόμενα παιχνίδια που κρίνουν τους τίτλους της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ