Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 7-5

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 7-5

Τα θρυλικά κορίτσια του Ολυμπιακού «έπνιξαν» την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο (7-5) και πανηγύρισαν το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός,  καθώς επικράτησε με 7-5 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, κάνοντας το 3-2 στην σειρά των τελικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων και με την Ασημάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση πανηγύρισε ακόμα έναν τίτλο.

Ένα πρωτάθλημα που τέθηκε εν αμφιβόλω μετά το break της Βουλιαγμένης το περασμένο Σάββατο, ωστόσο τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κατέθεσαν ψυχή και αφού απάντησαν στο σπάσιμο της έδρας με δικό τους break πανηγύρισαν απόψε την κατάκτηση του πρωταθλήματος  μετά από ένα παιχνίδι θρίλερ.

Το παιχνίδι  ήταν για γερά νεύρα, με τις δυο ομάδες να έχουν μπει  αρκετά νευρικές τον αγωνιστικό χώρο. Σταματοπούλου και Τζόνσον στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν εξαιρετικές, μην αφήνοντας το σκορ να ανοίξει από την αρχή της αναμέτρησης.  Ενδεικτικό αυτού ότι το σκορ στην πρώτη περίοδο τελείωσε ισόπαλο (1-1), με τις δυο ομάδες να έχουν πολλές χαμένες επιθέσεις στην παίκτρια παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στην αρχή της δεύτερης περιόδου, όμως ο  Ολυμπιακός όμως ισοφάρισε με το πρώτο του γκολ στην παίκτρια παραπάνω με την Τσουκαλά, ενώ προσπέρασε με 3-2 με εκπληκτικό γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου με  ωραίο δυνατό σουτ από την περιφέρεια.  Ωστόσο, η Βουλιαγμένη κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου με την Βασιλική Διαμαντοπούλου με σουτ από την περιφέρεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Οι δυο ομάδες ήταν νευρικές και δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ για αρκετά λεπτά. Η Μπάκλινγκ με σουτ από την περιφέρεια έδωσε ξανά το προβάδισμα στις Ερυθρόλευκες,  4:35 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Βουλιαγμένη απάντησε αμέσως με την Ράνεϊ με ωραίο σουτ από την περιφέρεια, ενώ η  Τσουκαλά με γκολ στην παίκτρια παραπάνω διαμόρφωσε  το 5-4 για τον Ολυμπιακό που είχε τα ηνία της αναμέτρησης, με το πέρας της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 6-4 με την Αλεξάνδρα Ασημάκη με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 6-5 με την Ράνεϊ αλλά κάπου εκεί φάνηκε ότι ξέμεινε από δυνάμεις.

Ο έφορος της ομάδας των νοτίων προαστίων δέχτηκε κόκκινη κάρτα το ίδιο και η Αλεξία Καμμένου, απόφαση που ξεσήκωσε τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια του παιχνιδιού  η Ελευθερία Πλευρίτου σημείωσε το 7-5 και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πέμπτου τελικού.

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Μπάκλινγκ 1, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Παπαναστασίου, Φουντωτού.

Βουλιαγμένη: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη , Κοκκινάκη, Ξενάκη, Ειρ. Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Β. Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Γιαννοπούλου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-1, 2-1.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ