Ολυμπιακός: Το γλέντι στο Παπαστράτειο για το 6ο σερί πρωτάθλημα! (vid+pics)

Ολυμπιακός: Το γλέντι στο Παπαστράτειο για το 6ο σερί πρωτάθλημα! (vid+pics)

Οι Ερυθρόλευκες γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-5 της Βουλιαγμένης στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 και κατάκτησε το 6ο σερί πρωτάθλημα!

Οι Ερυθρόλευκες με την βοήθεια των φιλάθλων τους έφτασαν στη σπουδαία νίκη και έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Τη μεγάλη μάχη με την Βουλιαγμένη παρακολούθησε από κοντά και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στο γήπεδο και στήριξε έμπρακτα τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την παρουσία του στο Παπαστράτειο απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και τα στηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις. Στο τέλος μάλιστα πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος ήρθε μετά από μια πολύ σκληρή μάχη. Μια ακόμα σπουδαία μέρα για τον Ολυμπιακό, που πρόσθεσε μια ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Μαζί με τον ηγέτη των Πειραιωτών, στο γήπεδο βρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και σύσσωμη η ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

Και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ