Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο, γράφει νέες σελίδες δόξας» (pic)

Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο, γράφει νέες σελίδες δόξας» (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του για την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεπέρασε το εμπόδιο της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το 6ο συνεχόμενο, αλλά και συνολικά 10ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Οι Ερυθρόλευκες στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1, επικράτησαν της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο με 7-5 και πρόσθεσαν μια ακόμα κούπα στην πλούσια «ερυθρόλευκη» τροπαιοθήκη, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Η σπουδαία επιτυχία της ομάδας του Χάρη Παυλίδη έκανε περήφανη όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο Παπαστράτειο και παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη μάχη με την Βουλιαγμένη.

Μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του τίτλου, ενώ στη συνέχεια με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα πόλο συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και γράφει νέες στιγμές δόξας.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέβασε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου και τις συνόδεψε με το παρακάτω μήνυμα: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Με την έκτη συνεχόμενη κατάκτηση η ομάδα πόλο γυναικών συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και γράφει νέες σελίδες δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ