Ηττα μετά από 6 χρόνια για τον Ολυμπιακό!

Ηττα μετά από 6 χρόνια για τον Ολυμπιακό!

Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα ήταν στις 8/5/2013 με 7-5 από την Βουλιαγμένη – Εξι χρόνια αργότερα ο ΝΟΒ έσπασε το «ερυθρόλευκο» σερί.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού!

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1, με την Βουλιαγμένη να κερδίζει στα πέναλτι 9-8 και να ισοφαρίζει σε 1-1 τη σειρά.

Αυτή όπως προαναφέραμε ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στην Α1 μετά από 6 ολόκληρα χρόνια! Τελευταία φορά που η ομάδα του Πειραιά είχε ηττηθεί ήταν στις 8/5/2013 και πάλι από την Βουλιαγμένη.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον Πειραιά για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της σεζόν 2012/2013 και η Βουλιαγμένη είχε επικρατήσει με 7-5. Στη συνέχεια, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν με τρεις σερί νίκες και στο τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από τότε μέχρι σήμερα έτρεχαν ένα απίστευτο σερί νικών, το οποίο ωστόσο σταμάτησε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ έκανε το μεγάλο «μπαμ» και έφερε στα ίσια τη σειρά των τελικών.

Οι δύο μονομάχοι θα αναμετρηθούν ξανά το απόγευμα του Σάββατου, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στον Λαιμό, ενώ η Βουλιαγμένη θα ψάξει για το μπρέικ, που θα την φέρει μια ανάσα από τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ