Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το 33ο πρωτάθλημα της Ιστορίας του

Προβάδισμα για την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού και 33ου συνολικά πρωταθλήματος της ιστορίας της, πήρε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, επικρατώντας με 11-5 στον τρίτο τελικό της Α1, που διεξήχθη στο Παπαστράτειο.

Πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου και ο τέταρτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (27/5), στις 19:00, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο άσος των Πειραιωτών Πάουλο Ομπράντοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Κάθε τελικός είναι δύσκολος, αντιδράσαμε και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και πλέον χρειαζόμαστε μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή θέλουμε να πετύχουμε τη Δευτέρα και για αυτό θα προετοιμαστούμε και θα αγωνιστούμε όπως σήμερα σε άμυνα και επίθεση».

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ήταν ένας τελικός και για εμάς το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε και παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο και με χαμηλά τα κεφάλια πάμε και την Δευτέρα στο επόμενο παιχνίδι, να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, συγκεντρωμένα, εγκεφαλικά και να φτάσουμε στο στόχο μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ