Γενηδουνιάς: «Να τελειώσουμε τη σειρά και να ετοιμαστούμε για το Final-8»

Γενηδουνιάς: «Να τελειώσουμε τη σειρά και να ετοιμαστούμε για το Final-8»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε για τη σειρά με τη Βουλιαγμένη, τονίζοντας πως πρέπει να τελειώσουν τη σειρά.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού στην ομάδα πόλο των ανδρών, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε για τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Βουλιαγμένη, αναφερόμενος στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα όπου οι Πειραιώτες νίκησαν με σκορ 11-5, κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Παράλληλα Έλληνας περιφερειακός τόνισε πως στον επόμενο αγώνα, στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να κερδίσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ώστε να είναι έτοιμοι για το Final-8 στο Ανόβερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς:

«Μπήκαμε έτοιμοι για να παίξουμε έναν τελικό. Μας πλήγωσαν οι δυο πρώτοι τελικοί. Στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί, έβλεπες τη φωτιά στα μάτια όλων των παικτών. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και κερδίσαμε.

Έχουμε έναν ακόμη αγώνα με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό όπου πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 100% όπως κάναμε σήμερα. Κρίνεται ο τίτλος και δεν θέλουμε να πάνε σε πέμπτο τελικό. Να τελειώσουμε τη Δευτέρα τη σειρά για να προετοιμαστούμε για το Final-8 στο Ανόβερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ