ΝΟ Βουλαγμένης – Ολυμπιακός 7-11

ΝΟ Βουλαγμένης – Ολυμπιακός 7-11

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βουλιαγμένη, επικράτησε με 11-7 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκανε το 3-1 στη σειρά των Τελικών και κατέκτησε το 7ο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο κολυμβητήριο του Λαιμού με το υπέρ του 2-1 και ήθελε νίκη κόντρα στον ΝΟΒ για να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι με μια άμυνα απροσπέλαστη, τον Πάβιτς να βγάζει τα… πάντα και τον Γενηδουνιά να σκοράρει αφειδώς και να δίνει λύσεις έφτασε με άνεση να προηγείται με 1-7 στο ημίχρονο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν… φονικοί στον παίκτη παραπάνω (5/7), σε αντίθεση με το κάκιστο 1/7 των γηπεδούχων και αυτό από μόνο του είναι ένας σημαντικότατος παράγοντας της επικράτησης των ερυθρόλευκων.

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει με τα γκολ των Σολανάκη και Γκιουβέτση, αλλά ο Φουντούλης που πέτυχε και αυτός τρία γκολ στην αναμέτρηση έδωσε τις λύσεις για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Τελικά οι ερυθρόλευκοι παρά τη χαλάρωση των τελευταίων λεπτών, πήραν με άνεση τη νίκη και κατέκτησαν το 7ο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών και παράλληλα έκαναν το double, στο τελευταίο ματς του Γιόζεφ Πάβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού στο τέλος της σεζόν… κρεμάει το σκουφάκι του.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Final 8 για το Champions League, όπου στις 6 Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά τη δυνατή Μπρέσια, πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-7, 4-10, 7-11

ΝΟ Βουλιαγμένης: Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Βλάσσης.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Κάκαρης, Ζερδεβάς, Αρ. Χαλυβόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ