Στο Ανόβερο για να υπερασπιστεί το στέμμα του ο Ολυμπιακός (pics)

Στο Ανόβερο για να υπερασπιστεί το στέμμα του ο Ολυμπιακός (pics)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Ανόβερο και το Final 8 του Champions League, με σκοπό να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» με προορισμό τη Γερμανία και το Ανόβερο με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο ματς, όπου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη και θα είναι πάνοπλοι για να παραμείνουν στην κορυφή για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (6/6) το βράδυ (21:30) την Μπρέσια στον προημιτελικό με στόχο φυσικά την πρόκριση στον ημιτελικό.

Εκεί, όπου αν τα καταφέρει κόντρα στην ιταλική ομάδα, θα παίξει με τον νικητή του Ανόβερο-Προ Ρέκο για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μάνος Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ