Βλάχος: «Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ»

Βλάχος: «Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για το Final 8, αλλά και την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» την ιταλική Μπρέσια.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην «μάχη» του Final 8 για το LEN Champions League όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (6/6, 21:30) την Μπρέσια διεκδικώντας μια θέση στην τετράδα που θα τον φέρει πιο κοντά στον τελικό. Ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στην ομάδα αλλά και στο ματς με τους ιταλούς.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, στην συνέντευξη τύπου, είπε πως είναι περήφανος για την ομάδα του καθώς βρίσκονται ξανά στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τονίζοντας όμως ότι δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση εκεί που έφτασαν, ενώ για το ματς με την Μπρέσια σχολίασε πως έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ που προκριθήκαμε για ακόμη μια χρονιά στο final 8. Η φετινή είναι διοργάνωση είναι διαφορετική από την περσινή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο.

Ο τρόπος που ξεκινήσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τις συνθήκες της προετοιμασίας και τα κολυμβητήρια. Όλα αυτά όμως μας έκαναν πιο δυνατούς και στο τέλος ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε και παίξαμε όπως θέλουμε να παίζουμε».

Για το ματς με την Μπρέσια στα προημιτελικά είπε: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει για τα μετάλλια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Μπρέσια είναι ένας μεγάλος αντίπαλο. Δυνατή ομάδα, με εμπειρία. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όλα καλά και θα προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα».

Με τη σειρά του μίλησε και ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, ο Γιώργος Δερβίσης που επισήμανε πως από την στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης πρέπει να παίξει αναλόγως.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα τη Μπρέσια που όλη τη χρονιά είναι καλή. Πέρσι κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πρωταθλητές Ευρώπης και έτσι πρέπει να παίξουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ