Πανέτοιμος ο θρύλος για την κούπα κόντρα στην Φερεντβάρος

Πανέτοιμος ο θρύλος για την κούπα κόντρα στην Φερεντβάρος

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε (21:30) την ουγγρική ομάδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο και θέλουν να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Πανέτοιμοι για νέα υπέρβαση οι πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία διεκδικώντας απόψε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς η ομάδα πόλο των ερυθρόλευκων θα κοντραριστεί με την Φερεντσβάρος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Ανόβερο. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις εννιά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports.

Οι ερυθρόλευκοι απέκλεισαν στον ημιτελικό την τεράστια Προ Ρέκο και θέλουν απόψε να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στους Ούγγρους. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης καθώς κατέκτησε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ και οι πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θα τα δώσουν όλα απέναντι στην Φερεντσβάτος για να κατακτήσουν και φέτος το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση, να κάνει to back to back σε ότι αφορά την κατάκτηση του κορυφαίου ευρωπαϊκού τίτλου στο πόλο και ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει απόψε για πέμπτη φορά στην ιστορία του σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές, ενώ η ουγγρική ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην «μάχη» με στόχο να κατακτήσει ξανά την κορυφή της Ευρώπης, με στόχο να κρατήσει την μεγάλη κούπα στον Πειραιά και μπορεί να τα καταφέρει.

 

https://www.instagram.com/p/BycD9_3oPfu/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ