Χαμός: Το Ανόβερο έγινε… ερυθρόλευκο! (vids)

Χαμός: Το Ανόβερο έγινε… ερυθρόλευκο! (vids)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Len Champions League με την Φερεντσβάρος και έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες.

Μάχη για την κατάκτηση του Len Champions League δίνει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να δίνουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και να στέκονται έμπρακτα δίπλα στον Θοδωρή Βλάχο και τους «ερυθρόλευκους» αθλητές.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν γεμίσει το κολυμβητήριο που διεξάγεται ο μεγάλος τελικός με την Φερεντσβάρος και έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες. Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Μπρέσια και Προ Ρέκο, έτσι και στο αποψινό, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών  φωνάζουν συνεχώς συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και προσπαθούν με τη βροντερή φωνή τους να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Βλάχου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μάλιστα ανέβασε στα social media βίντεο από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι έχουν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο βρίσκεται επίσης ο πρόεδρος του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ