Μαρινάκης: «Ο παγκόσμιος Ολυμπιακός είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες» (pic)

Μαρινάκης: «Ο παγκόσμιος Ολυμπιακός είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες» (pic)

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου για την προσπάθειά τους στο Final 8 του Ανόβερου.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού λύγισε στα πέναλτι κόντρα στην Φερεντσβάρος (14-13) κι αναγκάστηκε να παραδώσει το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης στους Ούγγρους.

Μετά από μια συγκλονιστική πορεία στο Final 8 του Ανόβερο και την κατάθεση ψυχής στον τελικό της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» που έφτασαν ξανά στον τελικό του LEN Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επισήμανε πως για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι νικητές, ενώ ανέφερε ξανά ότι θα αγωνίζονται πολύ σύντομα σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο, που μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης την σεζόν που πέρασε κατάφερε και εφέτος να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης παίζοντας ξανά στον τελικό του LEN Champions League.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες.

Για εμάς είναι ΝΙΚΗΤΕΣ και όπως έχω ξαναπεί, σύντομα, δεν θα αγωνίζονται στο ιστορικό αλλά απαρχαιωμένο Παπαστράτειο αλλά σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο αντάξιο της πόλης του Πειραιά και του ΘΡΥΛΟΥ του!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ