Γερμανία – Ελλάδα 17-16

Γερμανία – Ελλάδα 17-16

H Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ηττήθηκε με 17-16 από την οικοδέσποινα Γερμανία στην πρεμιέρα του τουρνουά προετοιμασίας στο Πότσνταμ.

Σε ένα παιχνίδι που έπεσαν βροχή τα γκολ και οι αποβολές (λόγω των νέων κανονισμών που εφαρμόζονται πλέον), η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών γνώρισε την ήττα με 17-16 από την οικοδέσποινα Γερμανία στην πρεμιέρα του τουρνουά προετοιμασίας στο Πότσδαμ.

Σημειωτέον ότι στο παιχνίδι σφύριζαν Γερμανοί διαιτητές που έδωσαν 19 αποβολές υπέρ της Γερμανίας και 16 υπέρ της Ελλάδας.

Το ματς πήγαινε γκολ γκολ, με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, και οι Γερμανοί πήραν τη νίκη με γκολ του Ρέιμπελ, 1 λεπτό πριν από τη λήξη (17-16) στον παίκτη παραπάνω. Κορυφαίος παίκτης για την ελληνική ομάδα ο Άλεξ Γούνας που πέτυχε και 5 γκολ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 17-16

Οκτάλεπτα: 3-4, 6-4, 5-6, 3-2.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Χάγκεν Σταμ): Σένκελ, Ρέιμπελ 3, Βαν ντέρ Μπος, Ρέαλ 4, Πρέους, Τζούγκλιγκ, Στρελέτζκι 3, Σουλτζ 1, Γκίελεν 1, Τσούκ 4, Ρέστοβιτς 1, Άιντνερ, Γκετζ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κάκαρης, Γούνας 5, Πρέκας 1, Ζερδεβάς.

Στον άλλον αγώνα της πρεμιέρας: Ιταλίας- Μαυροβούνιο 8-5.

Το Σάββατο (22/6) στις 18.45 (ώρα Ελλάδας) η Εθνική μας αντιμετωπίζει, στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά, το Μαυροβούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ