Βλάχος: «Δείξαμε εγωισμό και πάθος κόντρα στις ΗΠΑ»

Βλάχος: «Δείξαμε εγωισμό και πάθος κόντρα στις ΗΠΑ»

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θόδωρο Βλάχο, να τονίζει πως οι παίκτες του δείξανε εγωισμό.

Η Ελλάδα επικράτησε με σκορ 11-9 των Ηνωμένων Πολιτειών, προκρίθηκε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία για μια θέση στην τετράδα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας μίλησε για την ήττα και το κακό ματς που έκανε η Εθνική κόντρα στην Σερβία, λέγοντας πως η ομάδα έβγαλε πάθος και εγωισμό απέναντι στους Αμερικανούς και έτσι έφτασε στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Θόδωρος Βλάχος:

«Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε αυτή τη φάση του παγκοσμίου όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα . Εμείς μετά την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στη Σερβία βρεθήκαμε με την πλάτη στο τοίχο και όσες φορές αυτά τα παιδιά βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο προσπαθούν να αντιδράσουν και αντιδράσανε σήμερα. Είχαμε ένα κανονικό παιχνίδι από την πλευρά μας με εγωισμό, με πάθος με αποτελεσματικότητα στους κρίσιμους τομείς τον παραπάνω και τον λιγότερο.

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ήμασταν εμείς που κοντρολάραμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε μια πρόκριση που μας κρατάει ζωντανούς και μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε κάτι από την συνέχεια .

Διαφορετικά δε θα ήταν καταστροφικό αλλά όταν κάνεις τόσο πολύ κόπο να φτάσεις εδώ και δεν δείξεις τις δυνατότητές σου θα γυρίσεις πίσω και θα λες γιατί δεν το έκανα και τι θα έπρεπε να κάνω καλύτερα. Νομίζω ότι σήμερα διορθώσαμε την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής με μια ουσιαστική εμφάνιση και νίκη και προχωράμε για τον επόμενο αντίπαλό μας.

Αναφορικά στην επόμενη αντίπαλο μας την Ιταλία, σε αυτά τα παιχνίδια είναι «μάνα» που λέμε , ξέρει να τα διαχειρίζεται ξέρει να τα διεκδικεί , όμως έχουμε κι εμείς εμπειρία , τα τελευταία χρόνια έχουμε ξαναβρεθεί να διεκδικούμε πρόκριση στην 4άδα τα έχουμε καταφέρει θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι αλλά νομίζω ότι όταν έχουμε κάποια στάνταρ και εφαρμόζουμε αρκετά πράγματα από αυτά που ξέρουμε να κάνουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ