Θοδωρής Βλάχος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Θοδωρής Βλάχος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, μετά την ήττα από την Ιταλία, μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνικής στον προημιτελικό.

Η Εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε από την Ιταλία με 7-6 στον προημιτελικό που διεξήχθη στη Νότιο Κορέα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η απογοήτευση είναι έκδηλη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, να μιλάει για το παιχνίδι.

Παρά τον αποκλεισμό η Εθνική θα αγωνιστεί την Πέμπτη με την Αυστραλία για τις θέσεις 5-8.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή:

«Έγινε ένα παιχνίδι που ποιοτικά δεν ήταν το καλύτερο που έχουμε δει στη διοργάνωση μέχρι τώρα και από τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι οι Ιταλοί ήταν πιο ψύχραιμοι από μας σε κρίσιμες στιγμές , αν και το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ στα μέσα της 4ης περιόδου από τα 6μ. κι ένα φάουλ αχρείαστο. Και οι δυο ομάδες είχαν πολλά χαμένα παραπάνω .

Εμείς στο πρώτο μισό ήμασταν πολύ νευρικοί , δεχθήκαμε τα τρίτα από τα τέσσερα πρώτα γκολ χωρίς λόγο με λάθος πάσα δικιά μας και γκολ εύκολα των αντιπάλων μας, ενώ εμείς πετυχαίναμε με πάρα πολύ κόπο όλα τα γκολ. Είχαμε και ευκαιρίες στο τέλος κι ενώ ήμαστε ένα γκολ πίσω να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε . Δυστυχώς δε θα βρεθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου αλλά έτσι είναι.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως και οι άλλοι προημιτελικοί . Χρειαζόμασταν σε κάποια κρίσιμα σημεία πιο πολύ υπομονή και πιο πολύ προσωπική βούληση. Γίνανε πολλά λάθη, δεν τα πληρώσαμε όλα αλλά δυο λάθη στην αρχή και στο 2οοκτάλεπτο όταν δεχθήκαμε δυο γκολ εύκολα στην κόντρα από τους Ιταλούς γκολ.Γι αυτό το επίπεδο και γι αυτό το σκορ, ένα χαμηλό σκορ, τελικά αυτά τα δυο γκολ μας στοίχησαν. Πλέον έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια για να πάρουμε την καλύτερη κατάταξη από το 5-8 . Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ