Ελλάδα – Ρωσία 4-13

Η Εθνική πόλο Γυναικών γνώρισε νέα βαριά ήττα αυτή τη φορά από τη Ρωσία και έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Πάνε για την 7η θέση οι αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση.


Ελλάδα – Ρωσία 4-13 | to10.gr

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει να μην δείχνει καλό πρόσωπο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, καθώς μετά τον διασυρμό από τις ΗΠΑ (15-5)  στα προημιτελικά, ηττήθηκε και πάλι με κάτω τα χέρια αυτή τη φορά από τη Ρωσία με 13-4.

Η Ελλάδα θα παίξει πλέον την Παρασκευή με την ηττημένη του αγώνα Ιταλίας-Ολλανδίας που ακολουθεί για την 7η θέση και θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα της για να πλασαριστεί σε μια καλύτερη θέση.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση ήταν απλά κατώτερες των περιστάσεων και γνώρισαν βαριά ήττα και από τις Ρωσίδες, οι οποίες ήταν η τρίτη ομάδα στη διοργάνωση που κερδίζει την Ελλάδα με πάνω από 9 τέρματα. Είχαν προηγηθεί η ΗΠΑ όπως αναφέραμε στα προημιτελικά και η Ισπανία στον όμιλο.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν σκόραρε στο πρώτο οκτάλεπτο κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στις αρχές του δευτέρου. Στη συνέχεια η Ρωσία ανέβασε ρυθμό και η Εθνική μας απλά παρακολουθούσε δείχνοντας πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αντίπαλη ομάδα και το τελικό σκορ ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη.

ΡΩΣΙΑ (Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 3, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 3, Τολκούνοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς , Τιμοφέεβα ,Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουχ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο