Ελλάδα – Ολλανδία 9-11

Ελλάδα – Ολλανδία 9-11

Η Εθνική γυναικών ηττήθηκε με 9-11 από την Ολλανδία και τερμάτισε στην όγδοη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας η εθνική γυναικών στο πόλο.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έχασε από την Ολλανδία με 9-11 και τερμάτισε όγδοη στη δεύτερη χειρότερη θέση της ιστορίας της στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα!

Πλέον η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο είναι πολύ δύσκολη καθώς η εθνική μας καλείται να βρει το εισιτήριο είτε μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου), είτε μέσω του προολυμπιακού της Ιταλίας (15-22 Μαρτίου).

Όσον αφορά στο ματς, η Ολλανδία είχε συνέχεια το προβάδισμα εκτός από την πρώτη περίοδο και έφτασε τελικά στη νίκη με 11-9.

Ελλάδα – Ολλανδία 9-11 (2-1, 1-5, 6-4, 0-1)

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 3, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη

Ολλανδία (Άρνο Χάβενγκα): Κέντερς, Μέγκενς 3, Χένε Ντ. 2, Φάν Ντερ Σλουτ 2, Γουλβς, Στόμπχορστ, Ρόχε, Σέβενιχ, Κόινινγκ 3, Κούλχαας, Φαν Ντερ Κράατς 1, Φούρβελτ, Μπάους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ