Η κλήρωση του Απόλλωνα Σμύρνης στο Champions League

Η κλήρωση του Απόλλωνα Σμύρνης στο Champions League

Ο Απόλλων Σμύρνης έμαθε τους αντιπάλους του στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Σερβία.

Στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League πόλο ανδρών θα συμμετάσχει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έμαθε τους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σάμπατς της Σερβίας και θα αγωνιστεί κόντρα στην «οικοδέσποινα», τη Ντιναμό Μόσχας, την Οραντέα, τον Ερυθρό Αστέρα και την Γαλατασαράι.

Στον 2ο όμιλο του 1ου προκριματικού θα παίξουν η διοργανώτρια Μπαρτσελόνα, με τις Καζάν, Στεάουα Βουκουρεστίου, D’ Aix, Ένκα και Μπάνια Λούκα.

Στον 2ο προκριματικό γύρο θα μπει η Βουλιαγμένη, με τους αγώνες αυτής της φάσης να διεξάγονται από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προκριθούν συνολικά τέσσερις ομάδες στους ομίλους. Τέλος, όσον αφορά τον Ολυμπιακό, βρίσκεται απευθείας στους ομίλους ως πρωταθλητής Ελλάδας και δευτεραθλητής Ευρώπης.

Επίσης στους ομίλους είναι οι παρακάτω ομάδες:

Φερεντσβάρος, Ζόλνοκ (Ουγγαρία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Γιουγκ, Μλάντοστ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Σπαντάου, Ανόβερο (Γερμανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ