Εθνικός – Χίος 8-5

Εθνικός – Χίος 8-5

Σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Χιού πήρε ο Εθνικός με σκορ 8-5. Εύκολο έργο είχε και ο Απόλλωνας Σμύρνης κόντρα στον ΟΦΗ με την Ελαφρά Ταξιαρχία να επικρατεί 11-5.

Σημαντική νίκη πήρε ο Εθνικός στην έδρα του, επικρατώντας με σκορ 8-5 της Χιού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1. Έτσι, η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 18 βαθμούς και θα κάνουν Χριστούγεννα στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και όταν τελείωσε το ημίχρονο ήταν μπροστά με σκορ 3-2. Στο δεύτερος μέρος ήταν μπροστά μέχρι και 2,5 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Καρούντζος και Παπαδόγκωνας και έδωσαν τη νίκη στον Εθνικό.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για την 10η αγωνιστική της Α1 ο Απόλλωνας Σμύρνης είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 11-5. Πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Εθνικό. Κορυφαίος για την Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν ο Νικολά Μοσκόφ. Ο έμπειρος παίκτης είναι πρώτος σκόρερ, αφού  έφτασε τα 36 γκολ συνολικά εκ των οποίων τα τρία σημειώθηκαν κόντρα στους Κρητικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ