Η Μαρία Τσουρή επέστρεψε στις πισίνες για την ΑΕΚ!

Η Μαρία Τσουρή επέστρεψε στις πισίνες για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία της με την σπουδαία αθλήτρια η οποία επιστρέφει ξανά στις πισίνες.

Σπουδαία κίνηση από την ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Μαρία Τσουρή για τον επόμενο χρόνο. Η Ένωση που ίδρυσε φέτος τμήμα πόλο στις γυναίκες, ξεκινάει την προσπάθειά της από την Α2 και μαζί με τις νεαρές αθυλήτριες που έχει στο δυναμικό της, θέλει και την εμπειρία που μπορεί να της προσφέρει μια αθλήτρια όπως η Τσουρή.

Η 33χρονη τερματοφύλακας, σύζυγος του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, έχει σπουδαία καριέρα πίσω της τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και επιστρέφει στις πισίνες για να ενισχύσει την προσπάθεια της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Τσουρή. Η 33χρονη (25/05/1986) τερματοφύλακας ύψους 1,68 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης.

Η Μαρία Τσουρή αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, καθώς για χρόνια αποτέλεσε τη βασική τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κίρισι (2005), το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σαν Ντιέγκο (2010) και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ (2010). Παράλληλα, ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008).

Σε επίπεδο Συλλόγων, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε Χίο, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Εθνικό Πειραιώς και Ολυμπιακό. Το παλμαρέ της κοσμούν 1 LEN Trophy και 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρία Τσουρή δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Στη νέα μου ομάδα θα βρω αθλήτριες με τις οποίες υπήρξα συμπαίκτρια παλιά, κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ΑΕΚ με την εμπειρία μου, καθώς και τις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες για να υπάρχει η συνέχεια που πρέπει σε μία ομάδα».

Μαρία, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ