Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πόλο γυναικών για τον Ολυμπιακό

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πόλο γυναικών για τον Ολυμπιακό

Σαρωτικός ήταν ο ολυμπιακός στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, επικρατώντας του Ρεθύμνου με σκορ 22-2.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στο Ρέθυμνο, επικρατώντας με σκορ 22-2.

Το σύνολο του Χάρη Παυλίδη ήταν σαρωτικό και κράτησε το «0» στο πρώτο ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε με σκορ 12-0. Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να μην αφήσει καμία ελπίδα στην ομάδα της Κρήτης.

Πρώτες σκόρερ του ματς ήταν οι Ασημάκη και η Μυριοκεφαλιτάκη, με τις δυο αθλήτριες των «ερυθρόλευκων» να σημειώνουν από πέντε τέρματα έκαστες.

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-5, 2-5, 0-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη Κ., Φραγκιουδάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριανόγλου, Ζοφώλη 1, Λιμπιτάκη Σ., Φαρμάκη Ε. 1, Λιμπιτάκη Α., Παναγιωτάκη, Παντελιδάκη, Παπαδάκη, Φραγγελάκη.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Φουντωτού, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 5, Σιούτη 1, Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 2, Χαλδαίου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Δουρέκα.

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου:
Ρέθυμνο-Ολυμπιακός 2-22
(0-7, 0-5, 2-5, 0-5)

ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός (16:00)

Το πρόγραμμα του Β’ ομίλου:
Πανιώνιος-Νηρέας Χαλανδρίου (18:00)
ΝΕ Πατρών-ΝΟ Λάρισας (19:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ