Διεκδικεί την πρώτη κούπα ο Ολυμπιακός

Διεκδικεί την πρώτη κούπα ο Ολυμπιακός

Το ανδρικό τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, φουλάρει τις μηχανές του ενόψει του πρώτου τελικού της χρονιάς, αυτόν του Super Cup κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Θοδωρή Βλάχου, ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Σε αυτό βοήθησε και η κοινή προετοιμασία που έκαναν με την πανίσχυρη ουγγρική Φερεντσβάρος.

Πλέον το ανδρικό τμήμα πόλο του Ολυμπιακού μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς της χρονιάς που κρίνει τίτλο. Τον τελικό του ελληνικού Super Cup κόντρα στο αντίπαλο δέος, την Βουλιαγμένη. Μια Βουλιαγμένη που προέρχεται από δύο ήττες από την Ορβόσι και αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Το ματς, θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 19.30. Το ματς αυτό έρχεται να προστεθεί σε ένα πολύ βεβαρυμμένο πρόγραμμα κατά το οποίο καλούνται να δώσουν τρία ματς μέσα σε πέντε ημέρες για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις (Super Cup, πρωτάθλημα, Champions League).

*Ο τελικός του Super Cup διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, ως εκ τούτου δεν ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior και οι VIP κάρτες διαρκείας του Πόλο Ανδρών. Ωστόσο στην αναμέτρηση ισχύει ελεύθερη είσοδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ