Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του LEN Champions League

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του LEN Champions League

O Ολυμπιακός «ρίχνεται» στη μάχη του LEN Champions League, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την κροατική Γιαντράν (20:00) στο Σπλιτ.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το Champions League πόλο ανδρών, αντιμετωπίζοντας την Γιαντράν στο Σπλιτ (20:00).

Ο φιναλίστ της περσινής χρονιάς και πρωταθλητής Ευρώπης του 2019, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει αντίστοιχη πορεία και τη φετινή χρονιά, σε μια σεζόν με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Οι στόχοι των «ερυθρόλευκων» όμως, δεν αλλάζουν, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να θέλουν να κάνουν απόψε το πρώτο βήμα. Ο προπονητής των Πειραιωτών θα έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές, ενώ στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση τόνισε:

«Ξεκινάμε την νέα αγωνιστική χρονιά στο Champions league και πάλι με ένα παιχνίδι μακριά από τον Πειραιά. Πάντα η πρεμιέρα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερο τρόπο.

Με πολύ σεβασμό στον αντίπαλο με πολλή προσοχή στο παιχνίδι μας και μεγάλη συγκέντρωση όλων μας, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, την πρώτη μας νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ