Ολυμπιακός- Ρέθυμνο 26-5

Ολυμπιακός- Ρέθυμνο 26-5

Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» με σκορ 26-5 το Ρέθυμνο για την πέμπτη αγωνιστική του πόλο γυναικών και έκανε το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το «πέντε στα πέντε» στην Α1, με τις Πειραιώτισσες να «βουλιάζουν» με 26-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 5-0 (5-1 το πρώτο οκτάλεπτο) και «έκλεισαν» το πρώτο ημίχρονο με σκορ 10-3.

Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν με τον ίδιο, καταιγιστικό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, έφτασαν το σκορ στο 17-3. Με τις Κρητικές να μειώνουν σε 17-4, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύτηκε και απάντησε άμεσα, «γράφοντας» το 19-4 στο τρίτο οκτάλεπτο.

Ίδια η εικόνα και στην τέταρτη και τελευταία περίοδο. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε χωρίς… φρένο, ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας στο 23-4, φτάνοντας στο τελικό 26-5.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 9-1, 7-1

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου 3, Ελευθεριάδου 2, Χαλδαίου 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 4, Τσουκαλά 1, Φουντωτού 4, Δουρέκα Σ.

ΝΟ Ρεθύμνου: Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού Δ., Κυριακάκη Κ., Φραγκιουδάκη 1, Γαβαλά 1, Φραγγελάκη, Συριανόγλου, Ζοφώλη Β. 2, Χρυσοβέργη, Λιμπιτάκη Στ. 1, Λιμπιτάκη Αν., Καραγιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ