Παναθηναϊκός : Διπλή ενίσχυση στο πόλο ανδρών με Σμιθ και Κόσιτς

Παναθηναϊκός : Διπλή ενίσχυση στο πόλο ανδρών με Σμιθ και Κόσιτς

Την απόκτηση των Τζέσε Σμιθ και Γιάξα Κόσιτς ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ενισχύοντας έτσι την ομάδα πόλο των ανδρών του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση των Τζέσε Σμιθ και Γιάξα Κόσιτς για να ενισχύσουν την ομάδα πόλο των ανδρών στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» να τα πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο Σμίθ έχει περάσει ξανά από τα μέρη μας, αφού έχει αγωνιστεί τόσο με τον Εθνικό, όσο και με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία και με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Από την άλλη 0 25χρονος Μαυροβούνιος αναμένεται να δώσει βοήθειες στη θέση του φουνταριστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζέσε Σμιθ για το τμήμα υδατοσφαίρισης , για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020, μετά τον Γιάξα Κόσιτς που ήδη έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το «τριφύλλι».

Ο 36χρονος Τζέσε Σμιθ αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει πλούσιο βιογραφικό ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Ο Σμιθ έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές σε ολυμπιακούς αγώνες και σε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα.

Οι προηγούμενοι αγωνιστικοί του σταθμοί ήταν οι Εθνικός, Ολυμπιακός, Γκεζίρα (Αίγυπτος), Γαλατασαράι (Τουρκία), Σαβόνα (Ιταλία) και Γιατράν (Μαυροβούνιο).

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr αρκέστηκε να πει «Γνωρίζω πολύ καλά τον Σύλλογο που έρχομαι και την ιστορία του. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια μας περιμένει δουλειά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Σε ότι αφορά τον 25χρονο Μαυροβούνιο Γιάξα Κόσιτς αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού και έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις εξής ομάδες: Μπούντβα, Πρίμορατς Κότορ (αμφότερες στο Μαυροβούνιο) ,τη γαλλική Μυλούζ και τη Νις.

Η δήλωση του Κόσιτς ήταν στο ίδιο μήκος με τον συμπαίκτη του και επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαστε μια νεανική ομάδα όμως βήμα βήμα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα πρέπει να πολεμήσουμε για τον Σύλλογο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ