Παλαιό Φάληρο- Ολυμπιακός 9-16

Παλαιό Φάληρο- Ολυμπιακός 9-16

Ο Ολυμπιακός νίκησε 16-9 το Παλαιό Φάληρο στο «Ρέστειο» και συνεχίζει αήττητος τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League.

Παρά την κακή απόδοση του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 16-9 το Παλαιό Φάληρο στο «Ρέστειο» για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο  και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά στα 2 πρώτα οκτάλεπτα δυσκολεύτηκαν στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια βρήκαν το ρυθμό τους, φτάνοντας στη νίκη.

Η ομάδα του Θεόδωρου Βλάχου μετά από 10 αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις παραμένει αήττητη (6 στην Α1, 1 στο Σούπερ Καπ, 3 στο Champions League).

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της Δευτέρας (17:30) με τον Απόλλωνα στον Πειραιά για την 7η ημέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 4-6, 1-4

Π. Φάληρο (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 4, Τρούλος, Ντε Σόουζα 2, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Μανδαλιός, Κούρκορ

Ολυμπιακός(Θοδωρής Βλάχος): Ζιβογίνοβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 3, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης 1, Κάκαρης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ