Πάνοπλος στην Ουγγαρία για τη μάχη με την Ζόλνοκ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Ουγγαρία για το ματς του Champions League.


Πάνοπλος στην Ουγγαρία για τη μάχη με την Ζόλνοκ | to10.gr

Στην Ουγγαρία βρίσκεται η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, προκειμένου να αντιμετώπισει τη Ζολνόκ για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Αγωνιστικά ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος: «Μετά από τρία νικηφόρα παιχνίδια ταξιδεύουμε στο Ζόλνοκ με τον αντίπαλό μας να θέλει πολύ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όπως κι εμείς. Και οι δυο ομάδες είμαστε αλλαγμένες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά τα χαρακτηριστικά μας δεν έχουν αλλοιωθεί. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στην άμυνα και στην σωστή διαχείριση των καταστάσεων που θα διαμορφωθούν. Θέλω από τους παίχτες μου να παίξουν χωρίς πίεση και με πολύ πάθος για τη νίκη».

Όσα είπε ο Κώστας Γεννηδουνιάς: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τη Ζόλνοκ. Αν θέλουμε να βρεθούμε στο τέλος των 14 αγώνων για τον όμιλο, στις πρώτες δυο θέσεις πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας, τουλάχιστον, έναν ή δυο δυνατούς αντιπάλους, ένας εκ των οποίων είναι η Ζόλνοκ. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε ξαναπαίξει εκεί μέσα και γνωρίζουμε πόσο δυνατή είναι η Ζόλνοκ στην έδρα της και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτή είναι η πανέμορφη φίλαθλος της Γιουβέντους που παραμιλάει η Ιταλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο